ZVEZDA POZIVA DELIJE: Karte za meč sa Igokeom u prodaji od petka!
Foto: Starsport©

aba liga

ZVEZDA POZIVA DELIJE: Karte za meč sa Igokeom u prodaji od petka!

Košarka -

Prodaja pojedinačnih karata za utakmicu 4.kola ABA lige Crvena zvezda mts – Igokea od petka na svim prodajnim mestima Eventima, i u subotu od 18 časova na blagajnama dvorane "Aleksandar Nikolić".

Prodaja pojedinačnih karata za utakmicu 4.kola ABA lige Crvena zvezda mts - Igokea od petka (10 časova) na svim prodajnim mestima Eventima, i u subotu od 18 časova na blagajnama dvorane "Aleksandar Nikolić".

Šampion NBA lige gostuje Juti, jednoj od ekipa za koje se predviđa da budu prijatno iznenađenje. Kvota na Jutu je 2,30, a na Golden Stejt 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za večerašnje duele u NBA ligi.

Košarkaši Crvene zvezde mts nakon obaveza u Evrokupu, nastavljaju takmičarsku sezonu 2018-2019 utakmicom sa ekipom Igokee iz Laktaša.

Utakmica 4. kola u dvorani „Aleksandar Nikolić" igra se u subotu od 21 sat.

KK Crvena zvezda mts još jednom podseća da svi navijači kupovinom pojedinačne ili sezonske ulaznice, direktno pomažu finkcionisanje kluba i prvog tima. Nakon duela sa ekipom Igokee, crveno-beli početkom naredne nedelje putuju u Italiju gde ih očekuje meč 4.kola Evrokupa grupe A sa ekipom Breše.

Kurir sport

Foto: Starsport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track