NIŠ POSTAJE PRESTONICA KOŠARKE! Danas počinje Kup Radivoja Koraća!
Foto: Starsport©

borbe za polufinale

NIŠ POSTAJE PRESTONICA KOŠARKE! Danas počinje Kup Radivoja Koraća!

Košarka -

Utakmicama FMP - Sveti Djorđe i Partizan - Novi Pazar večeras počinje Kup Radivoja Koraća za košarkaše u Nišu.

Branioc trofeja Partizan igra drugi meč u terminu, od 19.30, protiv trećeplasiranog tima Košarkaške lige Srbije, dva i po sata nakon početka duela između FMP-a i velikog iznenađenja iz Žitišta.

Favoriti se znaju, to su Partizan i Crvena zvezda, s tim da je trener crno-belih Andrea Trinkijeri predost dao najvećem rivalu.

"Iskustvo kaže "mali korak", gledamo prvu utakmicu i ništa više. Ako trebamo gledati generalno, Zvezda je apsolutni favorit. Dominiraju u ABA ligi, doveli su velika pojačanja. Ja mislim o Novom Pazaru i neće biti lako, jer nemamo toliko iskustva u igranju takvih utakmica. Idemo malo po malo, snažno, možda smo shvatili kako treba da igramo neke utakmice", rekao je Trinkijeri.

Dan kasnije na programu su utakmice Mega Bemaks - Borac Čačak (17 sati) i Crvena zvezda - Dinamik (19.30), polufinala su zakazana za subotu, a finale za nedelju.

Sudar večitih rivala nije moguć pre finala.

Danas u Nišu počinje finalni turnir Kupa Koraća. Prvi favorit za osvajanje ovog takmičenja je Zvezda s kvotom 1,50, kvota na Partizan je 2,50, dok su svi ostali učesnici autsajderi. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za osvajača Kupa Radivoja Koraća.

Kurir sport/Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track