KOŠARKAŠI OKUPIRALI DIVČIBARE SA SVIH STRANA: Teo uveo Sašu u biznis!
Saradnici... Miloš Teodosić i Saša Đorđević, Foto: Starsport©, Damir Dervišagić

tandem

KOŠARKAŠI OKUPIRALI DIVČIBARE SA SVIH STRANA: Teo uveo Sašu u biznis!

Košarka -

Teodosić napravio dil sa selektorom da mu bude partner u izgradnji hotelskog kompleksa vrednog osam miliona evra

Miloš Teodosić se baca na ozbiljan biznis. Kako je Kurir juče pisao, slavni košarkaš ulaže osam miliona evra u izgradnju hotelskog kompleksa na Divčibarama, a kako saznajemo, prvi poslovni partner biće mu Saša Đorđević!

Budući da su suprug Jelisavete Orašanin i košarkaški selektor veliki prijatelji, odlučili su da zajedno ulože u projekat, pa će manji deo vlasništva pripasti Đorđeviću.

foto: Starsport©

- Iako ima pomoć i podršku rođenog brata Jovana, koji redovno obilazi gradilište i papirološki sve završava, Teo je smatrao da im je potreban još neko ko može da se nosi s takvim projektom, pa je u razgovoru sa Sašom došao na ideju da mu se on pridruži u biznisu, što je odmah prihvaćeno. Teo igra kod njega u klubu i odlično funkcionišu, tako da neće imati nikakvih problema ni u ovom drugom poslu - otkriva naš izvor i dodaje da je Teodosić već privukao i druge investitore.

- Ranije niko nije hteo ništa da gradi na planini. Uglavnom su porodice dolazile vikendom ili škole tokom ekskurzija i rekreativnih nastava. Međutim, kada su Miloš i njegova ekipa pustili svoje pipke, sve se promenilo. Sada su mnogi nagrnuli na lokaciju jer znaju da je u pitanju ozbiljan projekat, koji će privući turiste za vrlo kratko vreme - kaže jedan meštanin.

Ne štedi

ANGAŽOVAO VRHUNSKOG ARHITEKTU

Miloš Teodosić angažovao je vrhunskog arhitektu, koji se ozbiljno pozabavio enterijerom i eksterijerom hotelskog kompleksa. Košarkaš nije štedeo novac za ovaj ozbiljan projekat jer želi da njegov hotel bude jedan od najlepših u Srbiji. Osim toga, kao što je Kurir već pisao, Teo namerava da se po završetku košarkaške karijere preseli na Divčibare sa suprugom Jelisavetom i ćerkom.

Kurir.rs/Marija Dejanović Foto: Starsport,Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track