TRESNULI SMO O ZEMLJU! TREBA DA NAS JE SRAMOTA: Čović ljut posle poraza Zvezde od Prmorske u ABA Superkupu (FOTO)
Foto: Starsport©

CRVENO-BELI PORAŽENI U ČETVRFINALU

TRESNULI SMO O ZEMLJU! TREBA DA NAS JE SRAMOTA: Čović ljut posle poraza Zvezde od Prmorske u ABA Superkupu (FOTO)

Košarka -

Plejmejker crveno-belih Filip Čović je bio vrlo razočaran posle ispadanja iz Superkupa Jadranske lige.

Košarkaši Crvene zvezde iznenađujuće su izgubili od Primorske 88:82 (25:26, 21:15, 23:21, 19:20) u četvrtfinalu ABA Superkupa u Zagrebu.

Tim Milana Tomića već na prvom koraku ostao je bez šanse da brani prvi trofej u sezoni, osvojen prošle godine u Laktašima, i to od novajlije u ABA ligi.

Na pitanje o tome kakvi su mu utisci plejmejker crveno-belih Filip Čović imao je jasan odgovor:

„A kakav može utisak da bude posle ovakve utakmice, stvarno. U svim segmentima igre su bili bolji momci, boril su se, zaslužili su pobedu, nadigrali nas stvarno. Mi smo izgledali jako loše, iskren da budem treba da nas je sramota zbog ovakve utakmice! Došli smo na utakmicu da smo unapred već pobedili, a da nismo odigrali nijedan minut utakmice“, kazao je Filip Čović za MOZZART Sport.

Da li je ovo dobra lekcija? „Neki šamar, što bi rekli... Pa da, nema šta, moramo da se opasuljimo što se kaže i da nas ovo onako... Da nas je ova utakmica dobro tresnula o zemlju. I naravno da sada treba da nastavimo da treniramo još jače“.

foto: Starsport©

Primorska je Zvezdi nanela prvi poraz gledajući i pripreme i u polufinalu Superkupa ide na Partizan, koji je ranije danas savladao Megu 86:73. Njihov meč na programu je u subotu.

kurir.rs / Mozzartsport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track