Košarkaši Srbije u Vršcu pobedili Letoniju
Foto: BETA

pripreme za EP

Košarkaši Srbije u Vršcu pobedili Letoniju

Košarka -
U zatvorenoj utakmici odigranoj u vršačkoj dvorani Milenijum domaćin je od početka zaigrao agresivno i efikasno, tako da je pitanje pobednika bilo rešeno već posle prve četvrtine u kojoj je Srbija stekla čak 18 poena prednosti

VRŠAC - Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je u Vršcu selekciju Letonije sa 91:68 (32:14, 19:17, 13:15, 27:22), u prvoj trening utakmici tokom priprema za kvalifikacije za prvenstvo Evrope 2013.

U zatvorenoj utakmici odigranoj u vršačkoj dvorani Milenijum domaćin je od početka zaigrao agresivno i efikasno, tako da je pitanje pobednika bilo rešeno već posle prve četvrtine u kojoj je Srbija stekla čak 18 poena prednosti.

Selektor Dušan Ivković dao je priliku svim igračima koji su bili u sastavu na ovoj utakmici i svih dvanaestorica upisalo se u listu strelaca. Najefikasniji su bili Štimac sa 17, Mačvan sa 11 i Teodosić i Lučić sa po devet poena.Srbija i Letonija odigraće još jedan trening meč u Vršcu, u sredu od 18 sati, ovaj put uz prisusvo gledalaca, a ulaz će biti slobodan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track