baš se iznervirao

OVAKVO PONAŠANJE JE KRIMINALNO! Trinkijeri: Zaslužili smo pobedu, ali nisam zadovoljan! KURIR TV

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je večeras da je njegov tim zaslužio pobedu protiv Mornara, ali da postoje još mnoge stvari koje moraju da poprave u svojoj igri

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je večeras da je njegov tim zaslužio pobedu protiv Mornara, ali da postoje još mnoge stvari koje moraju da poprave u svojoj igri."Dve utakmice u jednoj, prvo poluvreme smo igrali dobru odbranu, bili smo fokusirani i radili posao kako treba. Nekoliko naših loših odluka je dovelo do toga da se naša prednost smanji. Igrali smo se vatrom u drugom poluvremenu, bilo je gusto u završnici, ali smo zaslužili da dobijemo ovu utakmicu", rekao je Trinkijeri.

Partizan je pobedio Mornar sa 88:75 u 14. kolu ABA lige.

On je rekao i da njegovi igrači ne smeju da se opuštaju i da je takvo ponašanje "kriminalno".

"Mornar nije igrao dobru odbranu, bili smo otvoreni, ali smo se opustili na kraju i to je kriminalno. Radimo na tome, ali moramo još više. Pustili su nas da šutiramo i teško je Kada ne koristite otvorene šuteve", kazao je Trinkijeri.

Na konstataciju novinara da je Partizan trenutno u najboljoj formi u ABA ligi, jer je upisao šestu uzastopnu pobedu, Trinkijeri je odgovorio da ipak nije zadovoljan.

"Gledajući drugo poluvreme, to nije istina. Nisam zadovoljan, idem kući sa gorkim ukusom u ustima", zaključio je Trinkijeri.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track