TRENER ŽALGIRISA POSEBNO POHVALIO JEDNOG IGRAČA: Evo zašto se legendarni Jasikevičius zahvalio Delijama
Foto: Stasport@

PREZADOVOLJAN IGROM

TRENER ŽALGIRISA POSEBNO POHVALIO JEDNOG IGRAČA: Evo zašto se legendarni Jasikevičius zahvalio Delijama

Košarka -

Trener košarkaša Žalgirisa Šarunas Jasikevičijus rekao je večeras da je utakmica protiv Crvene zvezde bila izuzetno teška, ali da će se truditi da ovakvu igru njegov tim prenese i u naredni meč.

Jasikevičius je za početak čestitao svom igraču Jankunasu, koji je na "večnoj listi" skakača Evrolige na vrhu pretekao Španca Rejesa.

"Pre svega, čestitam našem kapitenu koji je večeras postao najbolji skakač u istoriji Evrolige. To je veliko dostignuće i za njega, ali i za sve nas. Čestitam našim igračima i navijačima. Uvek je teško dobiti ovde utakmicu, Zvezda uvek oteževa posao, teško je igrati u Beogradu. Ali, očekujem da izvučemo najbolje iz ove utakmice i da to prenesemo u naredni meč", rekao je Jasikevičijus na konferenciji za medije.

Žalgiris je pobedio Crvenu zvezdu u Beogradskoj areni sa 76:70 u 19. kolu Evrolige.

On je rekao i da svaka ekipa koja igra protiv crveno-belih mora posebno obrati pažnju na dvojicu igrača.

"Kada se pripremate da igrate utakmicu protiv Crvene zvezde morate da obratite posebnu pažnju na Bilija Berona i Lorenca Brauna, ali tu si Kevin Panter i Vladimir Štimac", rekao je Jasikevičijus.

Trener Žalgirisa ocenio je da su detalji odlučili ovu utakmicu, kao i mnoge prethodne koje je njegova ekipa odigrala.

"Svi gledaju samo pobede i poraze, ali moram da kažem da smo mi mnogo utakmica odigrali vrlo dobro. Neke utakmice smo gubili zbog jednog ili dva detalja, a oni su nekada ključni u takvim utakmicama", rekao je Jasikečivijus.

On je i ovog puta dočekan aplauzima navijača u beogradskoj dvorani, te se zahvalio na dobrodošlici.

"Izvnjavam se što sam zaboravio na taj detalj. Hvala na dobrodošlici, prošli put sam bio iznenađen, sada se desilo isto i kao čovek moram da pamtim ovo i još jednom veliko hvala svima", završio je Jasikevičijus.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track