Najnovije vesti

ZVEZDA JAČA NA SVIM FRONTOVIMA: Vraća se Marko Kešelj, a sa njim i još jedna legenda kluba!
Foto: Dado Đilas

radno na kališu

ZVEZDA JAČA NA SVIM FRONTOVIMA: Vraća se Marko Kešelj, a sa njim i još jedna legenda kluba!

Košarka

Košarkaški klub Crvena zvezda održao je redovne sednice predsedništva i Skupštine kluba.

Na obe sednice koje su održane na Malom Kalemegdanu postojao je pun kvorum, a sednicom Skupštine kluba predsedavao je novi predsednik najmnogobrojnijeg tela kluba, ugledni advokat Ljubomir Milić.

Dosadašnji predsednik Skupštine Branimir Baćović koji je sa velikim uspehom obavljao tu funkciju u prethodnom periodu, novi je član predsedništva kluba.

- Novi član predsedništva KK Crvena zvezda koji će biti zadužen za sportska pitanja je i nekadašnji igrač crveno-belih Marko Kešelj. Saziv Skupštine KK Crvena zvezda takođe je doživeo promene. Novi članovi Skupštine su i još jedan bivši igrač našeg kluba Milan Dozet, Zoran Kovačević „Koča“, Milan Ninković i Zoran Jović.

- O svim osnovnim informacijama vezano za svakodnevni rad i život kluba, takmičarsku sezonu koja je otkazana, prelaznom roku i pripremama seniorskog tima za novu sezonu, radu mlađih selekcija, budžetu kluba koji će u narednoj sezoni biti čak za 30 posto manji, zdravstvenim protokolima u vreme globalne pandemije, članove Skupštine vrlo detaljno informisao je predsednik kluba Nebojša Čović i to kroz 15 tačaka dnevnog reda Skupštine.

- Takođe, direktor kluba Filip Sunturlić izneo je detaljno izveštaj o sezoni 2019-2020, kao i o planovima kluba i učinjenom pred početak takmičarske sezone 2020-2021. Skupština KK Crvena zvezda u potpunosti je informisana i podržala je izveštaj o tužbi i vansudskom poravnanju između KK Crvena zvezda i ABA lige koje je u toku, takođe i vrlo jasan stav kluba vezan za dezinformisanje javnosti i pokušaje pojedinaca da javnosti nametnu nekakav „sukob interesa“ između KK Crvena zvezda mts i KK FMP.

foto: Starsport©

- Članovi Skupštine podržali su i inicijativu, da KK Crvena zvezda pred telima regionalnog takmičenja, kao važan deo regionalnog takmičenja i aktuelni šampion ABA lige, zastupa vrlo čvrst stav da ovu vrstu opstrukcije neće dozvoliti u narednom periodu! Članovi Skupštine obavešteni su i o okupljanju i početku priprema prvog tima koje će se ove sezone obaviti u vrlo specifičnim uslovima. KK Crvena i u novonastaloj situaciji spreman je za početak vrlo zahtevne sezone 2020-2021. Sednica Skupštine KK Crvena zvezda održana je na terenu kluba na Malom Kalemegdanu, u skladu sa aktuelnom zdravstvenom situacijom i uz poštovanje svih propisanih zdravstvenih mera- naveli su u Crvenoj zvezdi.

Kurir sport 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...