DELIJE BESNE NA JAVORA: Ovo je ORUŽANA PLJAČKA! Procenite sami da li je Zvezda oštećena protiv Olimpijakosa? VIDEO
Foto: Starsport

EVROLIGA

DELIJE BESNE NA JAVORA: Ovo je ORUŽANA PLJAČKA! Procenite sami da li je Zvezda oštećena protiv Olimpijakosa? VIDEO

Košarka -

Crvena zvezda je u dramatičnoj završnici poražena od Olimpijakosa rezultatom 79:81, pogotkom Printezisa tri sekunde pre kraja.

Crveno-beli su svojim greškama ispustili veliku prednost stečenu još u prvoj četvrtini, ali utisak da je i slovenački sudija Damir Javor dosta kumovao tome.

Zanimjivo je da je Zvezda i pre tri godine poražena od istog rivala u takođe izuzetno napetom meču, kada je isto sudio Javor i opet čudnim odlukama iritirao navijače crveno-belih.

Niz neverovatnih situacija videli smo u "Pioniru" u režiji elitnih arbitara, većina je bila na štetu Obradovićevog tima, a sudijska trojka je još u prvoj deonici nekim sitnijim previdima počela da izaziva nevericu, da bi do kraja meča to eskaliralo u bes igrača i klupe crveno-belih.

Evo i dve najkrupnije greške sudija

Džordan Lojd je bio u prodoru, igrač Olimpijakosa ga očigledno udara po ruci, sudije ne vide i ništa ne sviraju.

Druga situacija i trenutak odluke .

Pri rezultatu 79:79, na osam sekundi pre kraja, gosti ubacuju loptu sa strane, u borbi za poziciju Spanulis uleće u Lazića, gura ga sa obe ruke, ovaj pada i gosti dolaze do "viška" u toj akciji. Printezis koristi brzinu, prolazi pored O'Brajanta, pogađa i biva fauliran - za pobedu Atinjana.

Sudije su procenile da je Spanulisov start bio regularan

Pogledajte i sami.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track