MARKO MARINOVIĆ PRED MORNAR: Verujem da ćemo odigrati najbolje što možemo
Foto: Starsport©

aba liga

MARKO MARINOVIĆ PRED MORNAR: Verujem da ćemo odigrati najbolje što možemo

Košarka -

Trener košarkaša Borca Marko Marinović rekao je danas da je Mornar u odličnoj formi i dodao da veruje da će njegova ekipa odigrati najbolje što može u ovom momentu.

"Očekuje nas utakmica protiv Mornara, tima koji je u odličnoj formi i koji igra sjajno ove sezone u ABA ligi. Moram da istaknem da je lakše i bolje po nas što se meč igra u Čačku. Medjutim, da pretim i da kažem da je Borac favorit u ovom duelu bilo bi nerealno", rekao je Marinović, prenosi klub.

Košarkaši Borca dočekuju sutra ekipu Mornara u odloženom meču četvrtog kola ABA lige. Tim iz Čačka posle deset odigranih utakmica u regionalnom takmičenju ima dve pobede i osam poraza, dok Mornar ima skor 9/2.

"Mnogo je teško igrati u ovakvim uslovima, jer nije sigurno da li će neki meč biti odigran, ili pak ne. Nedostatak utakmica je stvarno veliki, kako ostalima, pa tako i nama. Ali verujem da ćemo meč protiv Mornara odigrati najbolje što u ovom momentu možemo", rekao je Marinović.

Košarkaš Borca Nenad Nerandžić naveo je da je Mornar kvalitetna ekipa, koja je zadržala većinu igrača iz prethodne godine, i dodao da njegov tim odlićno poznaje tim iz Bara.

"Uspeli smo da ih pobedimo prošle, kao i ove godine, što nam daje samopouzdanje, jer znamo kako treba igrati protiv Mornara. Naravno, ulogu favorita prepuštamo protivniku, ali bez obzira na to, verujem da imamo čemu da se nadamo", rekao je Nerandžić.

Utakmica Borac - Mornar igra se sutra od 17.00 u Čačku.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track