SAŠA OBRADOVIĆ DOBIO SPOR SA ZVEZDOM: Ovo će mu biti isplaćeno posle razlaza sa crveno-belima
Foto: Starsport©

stigla presuda

SAŠA OBRADOVIĆ DOBIO SPOR SA ZVEZDOM: Ovo će mu biti isplaćeno posle razlaza sa crveno-belima

Košarka -

Bivši trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović dobio je spor sa Crvenom zvezdom, koja je dužna da mu isplati kompletan ugovor, ali ne i bonus za osvojen Kup Radivoja Koraća, na kom je tim vodio njegov naslednik na klupi Dejan Radonjić.

Strategu će biti isplaćena primanja za dve godine, ne i bonus koji je tražio za Kup Radivoja Koraća u kojem nije vodio tim

Komora za rešavanje sporova pri Evroligi donela je presudu u korist Saše Obradovića u sporu sa Crvenom zvezdom, te će klub sa Malog Kalemegdana morati da isplati primanja košarkaškom strategu za aktuelnu i narednu godinu.

Podsetimo, Obradović je tužio je Crvenu zvezdu Komori za rešavanje sporova pri Evroligi, a zahtev legendarnog košarkaša i reprezentativca Jugoslavije bio je da mu bivši klub isplati kompletan ugovor za dve godine, plus bonus za Kup Radivoja Koraća.

Iako će crveno-beli biti dužni da isplate sva mesečna primanja treneru koji je smenjen krajem decembra, u tu sumu neće biti uračunati zahtevani bonusi za Kup Radivoja Koraća koji je Zvezda osvojila dva meseca nakon rastanka sa Obradovićem.

Bivši strateg Zvezde je na klupu crveno-belih seo letos i to pošto je lično platio obeštećenje Monaku da izađe iz ugovora.

Kurir sport / Mozzart sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track