MIHAILO PAVIĆEVIĆ PRED START NOVE SEZONE U REGIONALNOM TAKMIČENJU: Ne delimo ekipe na bolje i lošije, jer ove sezone loših i nema!
Foto: Printskrin

aba liga

MIHAILO PAVIĆEVIĆ PRED START NOVE SEZONE U REGIONALNOM TAKMIČENJU: Ne delimo ekipe na bolje i lošije, jer ove sezone loših i nema!

Košarka -

Trener košarkaša Mornara Mihailo Pavićević rekao je danas, pred početak nove sezone u ABA ligi, da njegova ekipa nije slabija nego prošle godine, bez obzira što više nema zvučnih imena u timu.

"Bez obzira što više nemamo zvučnih imena to nikako ne znači da ćemo imati slabiji tim nego prošle godine. Trenerski posao se i sastoji od toga na napravi najbolji mogući tim od igrača koji su mu na raspolaganju, još ukoliko su ovako dobri i vaspitani momci, onda je milina raditi na tome", rekao je Pavićević.

Košarkaši Mornara sutra dočekuju zagrebačku Cibonu, u utakmici prvog kola ABA lige.

"Prva utakmica u bilo kom takmičenju je teška. Sa posebnim nabojem. Cibona je takodje renovirala tim. Prošle godine se oslanjala na mlade igrače koji su stariji i iskusniji za godinu. Po rezultatima u pripremnom periodu vidi se da su napredovali. Gosti zaslužuju respekt", rekao je Pavićević.

Mihailo Pavićević
foto: KK MOrnar Media Pro

"Ne delimo ekipe na bolje i lošije, jer ove sezone loših i nema. Maksimalnom ozbiljnošu ulazimo u duel sa Zagrepčanima. Nema tu prevelike filozofije, tražim od svojih košarkaša da igraju onako kako treniramo. Ako tako bude, biću srećan nezavisno od rezultata", dodao je on.

Trener Cibone Vladimir Jovanović naveo je da njegovu ekipu očekuje gostovanje kvalitetnom i iskusnom timu Mornara.

"Niko nije favorit na njihovom terenu pa tako ni mi. Dobro smo trenirali, imali dobre rezultate u pripremnom periodu i na otvaranju prvenstva protiv Alkara, te dolazimo da odigramo dobru utakmicu i damo svoj maksimum. Nadamo se i nekom rezultatu i ako to ostvarimo bićemo jako zadovoljni", rekao je Jovanović.

Utakmica Mornar - Cibona igra se sutra od 18.00.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track