IVANOVIĆA ŽESTOKO VREĐALI U PODGORICI: Navijači Budućnosti UPALI na Zvezdin meč, Radonjić odbio da komentariše PSOVKE sa tribina
Foto: ABA Liga

skandal

IVANOVIĆA ŽESTOKO VREĐALI U PODGORICI: Navijači Budućnosti UPALI na Zvezdin meč, Radonjić odbio da komentariše PSOVKE sa tribina

Košarka -

Nikola Ivanović je bio najkorisniji košarkaš Crvene zvezde u poslednjoj utakmici 9. kola ABA lige.

Crveno-beli su razbili Studentski centar rezultatom 99:76 i naneli mu prvi poraz na domaćem terenu ove sezone.

Ivanović je završio utakmicu sa 14 poena, tri asistencije i 20 indeksnih poena, ali je tokom meča dobio žestoke račun sa tribina.

Navijači Budućnosti su letos ostali u šoku zbog odluke plejmejkera da pređe u Crvenu zvezdu, a očigledno je da takvu odluku još nisu oprostili. Iako Budućnost nije igrala, pristalice ovog kluba su našle mesto na tribinama, a tokom utakmice mogle su da se čuju uvrede.

"P***o prodana" je odjekivalo Moračom, a Dejan Radonjić nije bio raspoložen da posle meča iznese svoje mišljenje o čitavoj situaciji.

- Skandiranje navijača Nikoli Ivanoviću? Iskreno, nemam komentar, a i ne želim to da komentarišem - rekao je Radonjić.

Nikola Ivanović
foto: Http://www.kkcrvenazvezda.rs/

On je govorio o ubedljivoj pobedi njegove ekipe.

- Dobro smo počeli utakmicu u oba pravca. U završnici prvog poluvremena je usledio pad, a do izražaja je došao potencijal i kvalitet koji ima ekipa iz Podgorice. U nastavku smo pojačali stepen agresivnosti u odbrani, tako da naš rival nije imao priliku da stigne do iznenađenja - zaključio je Radonjić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track