ISTORIJSKI USPEH ZEMUNACA! NAGRADA - MEČ SA PARTIZANOM! Ognjen Miculović: Maštao sam o ovome!
Foto: Privatna arhiva

Kup Koraća

ISTORIJSKI USPEH ZEMUNACA! NAGRADA - MEČ SA PARTIZANOM! Ognjen Miculović: Maštao sam o ovome!

Košarka -

Košarkaški klub Borac Zemun će pamtiti sezonu 2021/22 zbog velikog uspeha koji su postigli. Ekipa trenera Siniše Matića uspela je da trijumfuje u drugom krugu Kupa Srbije izborivši učešće na završnici Kupa Radivoja Koraća. Rival u četvrtfinalu će im biti KK Partizan NIS, jedan od dva najveća kandidata za osvajanje Žućkove levice.

Prvotimac Borca i mladi reprezentativac Ognjen Miculović je dao veliki doprinos u ovosezonskim pobedama:

Postigli smo veliki uspeh i veoma sam zadovoljan. Rival u Nišu će nam biti Partizan koji je jedna od najboljih ekipa u Srbiji i sigurno je da su oni apsolutni favoriti. Pred nama je veliki događaj, veliki spektakl i čast nam je da ćemo biti deo istorije. Bez obzira na kvalitet koji je na strani Partizana, daćemo sve od sebe da pokažemo karakter i dokažemo da nismo slučajno stigli do Niša“, istakao je za Kurir Ognjen Miculović.

Dvadesetjednogodišnji plejmejker je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Beostars, Beovuk i Radnički sa Crvenog krsta.

Kada sam pre 13 godina počinjao sa trenzima maštao sam da ću jednoga dana zaigrati na velikoj sceni. Jedan od ciljeva sam ostvario i verujem da će meč protiv nekadašnjeg evropskog prvaka biti samo prvi u nizu na velikoj sceni“, rekao je Miculović.

On je istakao da dobre partije nisu prošle nezapaženo, da već ima ponuda od klubova iz zemlje i inostranstva, ali da će sačekati kraj sezone za donošenje odluke o daljoj karijeri.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track