MIŠKO RAŽNATOVIĆ UŽIVO GLEDAO BEKSTVO IZ ZATVORA: Jedan optuženi je OTVORIO PROZOR, a Kristijan je u dva PANTERSKA SKOKA iskočio!
Foto: Dado Đilas, Nemanja Nikolić, Aleksandar Jovanović Cile

FILMSKA SCENA

MIŠKO RAŽNATOVIĆ UŽIVO GLEDAO BEKSTVO IZ ZATVORA: Jedan optuženi je OTVORIO PROZOR, a Kristijan je u dva PANTERSKA SKOKA iskočio!

Košarka -

Poznati košarkaški menadžer Miodrag Miško Ražnatović otkrio je dosad nepoznate detalje iz svoje advokatske karijere.

Miško je veoma mlad završio Prvani fakultet i shodno tome, tokom turbulentnih devedesetih, ušao u advokaturu.

Ostaće zabeleženo da je na jednom ročištu na kojem je branio jednog od četvorice okrivljenih, Kristijan Golubović, takođe optužen, pobegao kroz prozor.

"Od svih ludorija koje sam video u advokaturi, ovo je bilo nešto najluđe. Zapravo ne znam da li se ikada više desilo. To je filmska scena, pri kraju suđenja, i u trenutku nepažnje čuvara, jedan od četvorice optuženih je otvorio prozor i Kristijan je u dva panterska skoka iskočio", opisuje neverovatnu situaciju Miško za "NIN".

Kristijan Golubović
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Youtube

"I to je bila prilična visina. Recimo kao sa drugog sprata. Sećam se da su mi drugari u kafiću u kojem smo se skupljali, nakon objašnjenja šta se dogodilo u sudnici, rekli da je baron Minhauzen malo dete za mene. Niko nije verovao, a bila su vremena kada nije bilo društvenih mreža da neko slika tragove na zemlji. Sve dok se ta informacija nije pojavila u novinama", prisetio se Ražnatović.

Miško Ražnatović, Miodrga Ražnatović
foto: Starsport©

Miško Ražnatović u intervjuu "NIN-u" nije pomenuo da je Golubović, navodno, u trenutku dok je iskakao kroz prozor uzviknuo: "Za koga ja da robijam?".

(Kurir sport/NIN)

Bonus video:

06:54

OVO NIKO NIJE ZNAO DO SADA! Kristijan otkrio kako je film VIDIMO SE U ČITULJI dobio naziv! TAJNA ISPLIVALA POSLE 30 GODINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track