ZADAR GOSTUJE U ČAČKU Marinović: Igraju sa dosta energije i ne respektuju nikoga, očekuje nas veoma teška utakmica
Foto: Starsport©

ABA LIGA

ZADAR GOSTUJE U ČAČKU Marinović: Igraju sa dosta energije i ne respektuju nikoga, očekuje nas veoma teška utakmica

Košarka -

Trener košarkaša Borca Marko Marinović rekao je da Zadar ima dobru, "ratničku" ekipu, ali je istakao da veruje da će čačanski tim ispraviti greške iz prethodnih utakmica ABA lige i da će pokazati svoje pravo lice.

"Zadar ima fenomenalnu, ratničku ekipu. Ekipu je sastavio od momaka koji su prošle godine mahom igrali ABA 2 ligu, a predvodi ih sjajan trener", rekao je Marinović, prenosi klub.

"Zadrani igraju sa dosta energije i ne respektuju nikoga. Na kraju krajeva, zato i ima dve pobede. Čak je mogao da slavi i protiv Mornara, sa kim je igrao vrlo hrabro, a izgubio je tek pred kraj susreta", dodao je on.

Košarkaši Borca dočekuju sutra ekipu Zadra, u utakmici četvrtog kola ABA lige.

Čačanski tim je novu sezonu u regionalnom takmičenju počeo sa tri poraza i protiv Zadra, koji ima skor 2:1, juriće prvi trijumf.

"Očekuje nas veoma teška utakmica, kako fizički, tako i psihički. Ali, imali smo dovoljno vremena za rad i pripremu utakmice. Nadam se da ćemo ispraviti sve greške koje smo pravili, a onda će doći i dobar rezultat", naveo je Marinović.

Marinović je, govoreći o utakmicama u prva tri kola, rekao da je bilo "dobrih perioda u igri tima".

"Ali, stare boljke su nas koštale pobeda u prethodnim utakmicama. Ubedjen sam da možemo da igramo mnogo bolje, a verujem da ćemo u sledećim utakmicama pokazati svoje pravo lice", kazao je trener čačanskog tima.

On je, na kraju, rekao i da se nada da će Borac imati podršku čačanske publike.

"Nadam se da će naši navijači prepoznati trenutak i da će doći u velikom broju. Njihova pomoć nam je preko potrebna. To je bilo očito u utakmici protiv FMP", zaključio je Marinović.

Utakmica Borac - Zadar igra se sutra od 21.00 u Čačku.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track