VEČITI DERBI U EVROLIGI: Navijači Zvezde ljuti zbog zabrane! Da li gostujući navijači treba da prisustvuju meču? (ANKETA)
Foto: Starsport

KOŠARKA

VEČITI DERBI U EVROLIGI: Navijači Zvezde ljuti zbog zabrane! Da li gostujući navijači treba da prisustvuju meču? (ANKETA)

Košarka -

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde odigraće u četvrtak veče prvi evropski derbi u istoriji, a mnogo polemike otvorilo je pitanje prisustva gostujućih navijača na utakmici.

Od ranije na utakmicama ABA lige postoji sporazum o tome da nema prodaje karata gostujućim navijačima u "večitim derbijima", međutim Evroliga je nešto novo po tom pitanju.

Predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović, prilikom gostovanja na Prva TV istakao da će i nivo 400 u "Štark areni" biti otvoren za navijače Zvezde u meču 12. kola Evrolige, međutim to ipak neće biti slučaj. Kako su crno-beli danas saopštili - zbog bezbednosti.

Na zvaničnom sajtu Partizana navedeno je da će neće biti okupljanja navijača Zvezde.

"Partizan Mozzart Bet napominje da će gostujući tim prema propozicijama dobiti mesta koja se nalaze u produžetku gostujuće klupe i da nikakvog drugog mesta na kojem će se gostujući navijači u dvorani okupljati neće biti", navedeno je među ostalom u saopštenju crno-belih.

Navijači Zvezdu su nezadovoljni zbog toga što neće moći u Arenu, a u objavama na društvenim mrežama podsećaju na obećanje predsednika Partizana. Međutim...

- Poseban ulaz za gostujuće navijače neće postojati, te zbog toga bilo kakav pokušaj grupnog dolaska na utakmicu od strane simpatizera Crvene zvezde neće biti dozvoljen - saopštili su crno-beli.

Da li će biti navijača Crvene zvezde na predstojećem derbiju ostaje da se vidi na samoj utakmici, a Kurir vas pita:

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track