MOĆNA PORUKA ŽELJKA OBRADOVIĆA! Trener Partizana LEPIM REČIMA o Crvenoj zvezdi - "Oba tima i zaslužuju da budu u Evroligi"
Foto: Starsport

jake reči

MOĆNA PORUKA ŽELJKA OBRADOVIĆA! Trener Partizana LEPIM REČIMA o Crvenoj zvezdi - "Oba tima i zaslužuju da budu u Evroligi"

Košarka -

Košarkaši Partizana večeras igraju novu evroligašku utakmicu protiv Žalgirisa, a pred ovaj duel opširni intervju za "Basket News" dao je trener crno-belih, Željko Obradović.

Proslavljeni stručnjak je govorio o rivalstvu između Partizana i Crvene zvezde.

- Imamo dva kluba u Beogradu. I Crvena zvezda i Partizan žele da budu u Evroligi. Mislim da oba tima i zaslužuju da budu u Evroligi. Ljudi pričaju o formatima i tome, da li će biti više klubova. Ne znam. Ali, Verujem da i Crvena zvezda i Partizan imaju kvalitet, jer nije reč samo o ovoj godini. Imamo ozbiljan projekat za godine koje dolaze. Evroliga bi to trebalo da uzme u razmatranje.

Govorio je Željko i o navijačima Partizana, kao i o tome zbog čega Partizan zalužuje mesto u elitnom takmičenju.

- Dobro pitanje. Verujem da imamo odličnu organizaciju. Mislim da je lako da se razume. Imamo navijače. Mislim da su svi timovi koji su došli u Beograd bili zadovoljni. Šta je bolje za igrača nego da vidi publiku.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track