PARTIZAN ŽELI DA NASTAVI SERIJU POBEDA U EVROLIGI: Crno-beli večeras (21) igraju protiv Fenerbahčea
Foto: Starsport

EVROLIGA

PARTIZAN ŽELI DA NASTAVI SERIJU POBEDA U EVROLIGI: Crno-beli večeras (21) igraju protiv Fenerbahčea

Košarka -

Košarkaši Partizana večeras u Štark areni (21.00) igraju važnu utakmicu Evrolige, a protivnik će im biti Fenerbahče.

Crno-beli su proteklog vikenda ostali bez trofeja u Kupu Radivoja Koraća, ali trener Željko Obradović smatra da poraz od Crvene zvezde u polufinalu, posle neverovatnog preokreta, neće uticati na volju i želju njegovih igrača u sudaru s turskim klubom.

- Rekao sam igračima da, kada se neko takmičenje završi, nema više razmišljanja o tome. Bez obzira na to da li je pobeda ili poraz. Imamo još takmičenja na koja treba da se fokusiramo. Nastavljamo sa Evroligom, a u goste nam stiže Fenerbahče - rekao je Obradović.

Žoc, Željko Obradović
foto: Starsport©

Iako Fener ima pobedu više od Partizana, ukupno 14, crno-beli su u seriji trijumfa kada je u pitanju Evroliga. Prvi meč u Istanbulu završen je slavljem Partizana.

- Oni su u prilično neobičnoj situaciji, jer su već neko vreme bez utakmica zbog svega što se desilo, nažalost. Vratili su im se neki igrači. Lepa je i vest da je Nemanja Bjelica počeo da trenira sa ekipom. Igraju sa tri visoka igrača i onda ima dosta promena u odbrani. Mogu da igraju i sa niskom postavom i onda da traže rešenja u šutu za tri poena. Sve to znamo i probali smo da se pripremimo kao prvi put kada smo igrali s njima - jasan je bio Obradović.

Rasprodata dvorana - Zvezda u petak protiv Albe

Košarkaši Crvene zvezde u petak u hali "Aleksandar Nikolić" dočekuju Albu iz Berlina. Biće to poslednja utakmica crveno-belih u Evroligi bez Fakunda Kampaca, pošto će Argentinac biti sa ekipom već u narednom meču 2. marta, kada šampion gostuje Bajernu u Minhenu. Dvorana je rasprodata u rekordnom roku.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track