PODSETIĆU VAS, ONI IMAJU NAJBOLJEG TRENERA U EVROPI! Trener Panatinaikosa nahvalio Žoca kao NIKO DO SAD, pohvale samo PLJUŠTE!
Foto: Nenad Kostić

pljušte pohvale na račun žoca

PODSETIĆU VAS, ONI IMAJU NAJBOLJEG TRENERA U EVROPI! Trener Panatinaikosa nahvalio Žoca kao NIKO DO SAD, pohvale samo PLJUŠTE!

Košarka -

Imali su sinoć košarkaši Panatinaikosa u jednom momentu i +18, ali je Partizan napravio čudesan preokret i stigao do 20. pobede u regularnom delu Evrolige.

U beogradskoj "Štark areni" viđena je jedna spektakularna utakmica, u završnici je bilo dramatično, a onda je Naneli pogodio trojku i rešio pitanje pobednila.

Nakon meča, trener Panatinaikosa Kristor Serelis rekao je da je njegov tim u dva poslednja napada donosio loše odluke, i zbog toga izgubio.

- Pre svega, želim da kažem da je moj tim imao veoma lošu sezonu i hteli smo završiti sa odličnom utakmicom, sa odličnim timom i najboljim trenerom u Evropi. Mislim da smo kontrolisali tempo igre i imali smo dobre odluke u napadu, čitali smo odbranu Partizana odlično, zato smo na kraju bili blizu pobede u utakmici. Prema mom mišljenju, respektovali smo Partizan, a izgubili smo jer nismo doneli dobre odluke u poslednja dva napada. To je život, sad pripremamo tim za plej-of Grčke lige - rekao je Serelis i potom dodao:

- Partizan je težak tim, igraju agresivno, naši igrali su se umarali tokom igre, gubili su "statistiku", ali generalno mislim da smo dodavali lopte kako treba i imali smo otvorene šuteve. Imali smo dve loše odluke na kraju i tu smo izgubili utakmicu.

Podsetio je trener grčkog kluba da Partizan ima najboljeg trenera u Evropi.

- Mislim da ne postoji tim u prva četiri tima koji bi igrao s Partizanom, ali to je plej-of, mislim da Partizan može svakog pobediti ovde i takođe, može pobediti i na strani. Podsetiću vas, oni imaju najboljeg trenera u Evropi, s njim imaju velike šanse - zaključio je iskusni stručnjak.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track