DOSAD NEVIĐENA JOKIĆEVA FOTKA! Bivši igrač Zvezde otkrio kako je Nikola izgledao sa samo TRI GODINE! JEDAN DETALJ PRIVUKAO PAŽNJU!
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Izabrao rekvizit

DOSAD NEVIĐENA JOKIĆEVA FOTKA! Bivši igrač Zvezde otkrio kako je Nikola izgledao sa samo TRI GODINE! JEDAN DETALJ PRIVUKAO PAŽNJU!

Košarka -

Svetsku javnost je pre izvesnog vremena oduševila fotografija najboljeg košarkaša sveta Nikole Jokića kada je imao oko pet godina, a slikao se u dukserici Denver Nagetsa.

Sada se pojavila još jedna, a na njoj mali Nikola u društvu nešto starijeg komšije drži košarkašku loptu. Dakle, čovek koji ovih dana napada titulu u NBA ligi, još kao klinac je izabrao rekvizit pomoću koga će postati planetarno poznat.

Fotografiju je na svom Instagramu podelio Marko Popadić, bivši košarkaš Crvene zvezde, Tamiša, Smedereva... Marko je za RTS objasnio kada je fotografija nastala: - Slika je iz 1998. godine, nastala je u maloj sali hale Mostonga u Somboru. S porodicom sam živeo u Somboru u periodu od 1995. do 1999, jer je majka Vesna igrala rukomet za Sombor Dunav, a otac Miša bio Strahinjin trener u kadetskoj selekciji KK Sombor. Stalno smo gledali njihove utakmice i čekali poluvreme da istrčimo na teren - istakao je Popadić i dodao:

- Fotku sam slučajno pronašao u porodičnom sportskom albumu koji majka čuva. Za Nikolu se odavno znalo da je čudo, još iz juniorskih dana. Nisam iznenađen njegovim partijama, jer, prateći ga sve ove godine, za njega ne postoje granice.

Marko Popadić otkriva da mu je omiljeni košarkaš iz ekipe Sombora bio upravo Nikolin brat. - Strahinja je oduvek bio krupan i snažan. Kad sam bio mali, na prvi pogled mi je Strahinja postao omiljeni košarkaš iz očevog tima. Kasnije, po preseljenju u Kovin, Strahinja je nakon Spartaka došao da igra seniorsku ligu kod mog oca u sezoni 2000/2001. Sećam se da sam bio presrećan zbog njegovog dolaska. Nemanju pamtim kao uvek nasmejanog - ističe Popadić.

Kurir sport / RTS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track