ŠTA ĆE GROBARI SADA REĆI?! Madar se oglasio nakon potpisa za Fenerbahče - Izraelac pričao o Željku, Beogradu, porazu od Reala...
Foto: Starsportphoto

oglasio se

ŠTA ĆE GROBARI SADA REĆI?! Madar se oglasio nakon potpisa za Fenerbahče - Izraelac pričao o Željku, Beogradu, porazu od Reala...

Košarka -

Nisu navijača Partizana sa oduševljenjem primili vest da plejmejker Jam Madar želi da raskine ugovor sa crno-belima.

Odlučio je Izraelac da posle dve godine napusti Partizan, a razlaz između dve strane je bio svakakav, samo ne prijateljski.

Krenuo je potpuni haos, uprava Partizana je u saopštenju optužila Izraelca za svojevrsnu izdaju i traženje duplo veće plate, da bi potom Madarov menadžer, Miško Ražnatović, izdao saopštenje u kojem je okrivio šampiona ABA lige za raskid saradnje.

Sve je to sada nebitno, Madar je novi košarkaš Fenerbahčea, a u izjavio za klupski sajt, mladi Izraelac je imao samo lepe reči o dve sezone u Beogradu.

- Bila je ovo sezona u kojoj smo svi uživali. Izlazili smo na teren kao tim i borili se na svakom meču. Boleo je poraz od Reala u plej-ofu Evrolige, ali smo morali da se fokusiramo i radimo sve da postanemo šampioni ABA lige. Uložili smo dosta truda i zaslužili titulu. Obe sezone u Partizanu su mi bile važne i lepo sam se proveo u Beogradu. Rad sa trenerom kakav je Željko Obradović me je podigao na viši nivo kao igrača i zbog toga sam srećan - istakao je Madar.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track