"NEJPIROV NOS JE SKROZ PUKAO" Nebojša Čović otkrio HOROR DETALJE povrede, pa govorio o Jagu: "Biće RIZIČAN let za Grčku"
Foto: Starsport

problemi

"NEJPIROV NOS JE SKROZ PUKAO" Nebojša Čović otkrio HOROR DETALJE povrede, pa govorio o Jagu: "Biće RIZIČAN let za Grčku"

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde demolirali su Fenerbahče rezultatom 87:56 u meču osmog kola Evrolige, ali Janis Sferopulos ima za čim da žali.

Dva igrača tima sa Malog Kalemegdana, Šabaz Nejpir i Jago Dos Santos, doživela su povrede i nisu mogli da završe utakmicu. O njihovom stanju i ostalim aktuelnostima u Zvezdi u jutarnjem programu televizije Studio B govorio je prvi čovek kluba, Nebojša Čović.

- Bitna je pobeda protiv Fenerbahčea, ekipa je odigrala dobru utakmicu. Bilo je dobro, ali ne treba poleteti - počeo je priču Čović, pa se dotakao povređenih košarkaša:

Nebojša Čović
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

- Krećemo za Atinu da igramo protiv Olimpijakosa, a putovaćemo sa igračima Olimpijakosa koji su igrali u Beogradu protiv Makabija. Da je bolji raspored, moglo je malo više komfora. Nejpirov nos je skroz pukao, dobro je da se oporavljaju i vraćaju Hanga i Simonović, a Jago izgleda nije teže povređen. Nema otok, ali biće rizičan let za Grčku zbog promene pritiska. Nadam se da će biti dobro.

Naredni meč Zvezda će, dakle, igrati u Grčkoj protiv Olimpijakosa, a ovaj susret na programu je u četvrtak od 20.15.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:28

Delije vređaju Obradovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track