EVROLIGA I TEHNIČKE GREŠKE! Željko Obradović među NAJMIRNIJIM trenerima, najčešće kažnjavana DOBRO POZNATA lica!
Foto: Starsport

zanimljivo

EVROLIGA I TEHNIČKE GREŠKE! Željko Obradović među NAJMIRNIJIM trenerima, najčešće kažnjavana DOBRO POZNATA lica!

Košarka -

Takmičenje u Evroligi stiglo je do 12. runde i u ovom kolu Partizan će dočekati Monako, dok će Crvena zvezda gostovati Valensiji.

Puno uzbuđenja viđeno je u dosadašnjem toku takmičenja, a treneri su često dobijali i tehničke greške. Da li znate gde se na listi nalaze Željko Obradović i Janis Sferopulos?

Željko Obradović spada u red najmirnijih trenera, Janis Sferopulos je malo bučniji, a u vrhu liste onih koji su najčešće dobijali tehničke greške nalaze se dobro poznata lica.

Ergin Ataman ima čak sedam zarađenih tehničkih grešaka, a odmah za njim ide Dimitris Itudis sa šest. Obojica su dobili i po jednu isključujuću grešku.

Oded Kataš, Đanmarko Poceko i Aleks Mumbru imaju po četiri dobijene tehničke, Pablo Laso je tri puta opomenut, a Erden Džan, Rožer Grimau i Kazis Maksvitis ih imaju po dve.

Za njima slede Etore Mesina, Janis Sferopulos i Žoan Penjaroja sa po jednom, dok su najmirniji treneri Evrolige Izrael Gonzales, Duško Ivanović, Saša Obradović, Jorgos Barcokas, Željko Obradović, Čus Mateo i Luka Banki koji nisu dobili nijednu tehničku.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

02:20

Željko Obradović na koncertu Smaka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track