"PARTIZAN ĆE SE SIGURNO PLASIRATI NA F4" Moćne reči trenera Reala - priča sa puno RESPEKTA, nije mu svejedno pred meč u Madridu
Foto: @starsport

evroliga

"PARTIZAN ĆE SE SIGURNO PLASIRATI NA F4" Moćne reči trenera Reala - priča sa puno RESPEKTA, nije mu svejedno pred meč u Madridu

Košarka -

Partizan ove sezone blista u Evroligi, pa posle 15 odigranih kola ima skor od 9 pobeda i 6 poraza, te beogradski tim zauzima četvrto mesto na tabeli.

U narednom kolu, izabranike Željka Obradovića očekuje veoma težak zadatak, pošto u prestonicu Srbije stiže madridski Real.

U najavi ovog meča, trener Reala, Ćus Mateo, izneo je niz pohvala na račun Parnog valjka. "Partizan je u neverovatnoj formi, njegovi igrači su na izvrsnom nivou. Igraju kao tim veoma dobro. Imaju dosta iskustva. Mnogo taktičkih opcija su rešili u poslednjih nekoliko mečeva na pobednički način. Oni su ekipa koja igra veoma inteligentno i perfektno čita sve situacije koje im donose prednost na terenu“, kazao je iskusni trener.

Crvena zvezda, Real, Čus Mateo
foto: @starsport

Ističe Mateo da je napredak u igri crno-belih jasan, i da će Partizan izboriti plasman na F4.

"Partizan je jako napredovao gledajući igre od početka sezone. Za mene je ovo najteža utakmica od svih koje nas čekaju narednih dana, zato što igraju na šampionskom nivou. Partizan želi da bude šampion, da se plasira na Fajnal-for i sigurno će biti tamo zbog konzistentosti koju pokazuje svakodnevno, zbog potencijala koji ima ekipa i zbog trenera", obajsnio je Mateo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track