ZVEZDA BEZ NAVIJAČA U MILANU! Armani izdao saopštenje koje se neće svideti Delijama - PLAŠE SE OSVETE!
Foto: Marko Metlas / imago sportfotodienst / Profimedia in lump sum up to 1/8 1250 x 834px IMMEDIATELY Preostale narudžbe za dostizanje ograničenja: 1961

ODLUKA

ZVEZDA BEZ NAVIJAČA U MILANU! Armani izdao saopštenje koje se neće svideti Delijama - PLAŠE SE OSVETE!

Košarka -

Navijači Crvene zvezde neće moći da prisustvuju utakmici sa Armanijem, koja je na programu 11. januara u Milanu, odlučio je italijnski klub.

Iz bezbedonosnih razlog navijačima iz Srbije biće zabranjena kupovina ulaznica. Samo stanovnici Lombardije moći će uživo da prate okršaj dva tima u Evroligi.

Ova odluka je doneta kako bi se sprečio eventualni sukob Delija sa italijanskim navijačima.

"kako bismo zaštitili javni red i bezbednost, doneli smo odluku koja odmah stupa na snagu, da se zabrani prodaja ulaznica za navijače Crvene zvezde iz Beograda i da mogućnost kupovine propusnica bude dozvoljena samo stanovnicima regiona Lombardija. Ulaznice će biti štampane samo uz lične podatke kupca", navodi se u saopštenju.

Portal "Milano Today" organi reda strahuju da bi pristalice Rome mogle da naprave zasedu ultrasima Crvene zvezde.

Podsetimo, 4. februara nakon meča Armani - Crvena zvezda navijači Zvezde napali su grupu pristalica Rome i oduzeli im zastavu, koju su kasnije zapalili Marakani. Taj gest izazvao je gnev ultrasa rimskog kluba koji čekaju priliku da se osvete po svaku cenu.

Navodno, nedavno su planirali da naprave zasedu delijama u Bernu, pred gostovanje Jang Bojsu, ali su deportovani u Italiju.

Kurir sport/Milano Today

00:10

Redovi za ulazak na utakmicu Crvena Zvezda- Real, 2 sata pre utakmice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track