OVAKO JE POČELA LJUBAV NIKOLE I NATALIJE JOKIĆ! As Denvera emotivan kao NIKADA DO SADA: "Sve u mom životu se tako desilo..."
Foto: Instagram / Natalija Jokić

otvorio se

OVAKO JE POČELA LJUBAV NIKOLE I NATALIJE JOKIĆ! As Denvera emotivan kao NIKADA DO SADA: "Sve u mom životu se tako desilo..."

Košarka -

Nikola Jokić godinama dominira u NBA ligi, a veliku podršku ima u svojoj izabranici Nataliji. Sada je centar Denvera prvi put otvoreno pričao o njihovoj ljubavi.

On se našao u podkastu Majkla Portera Juniora i otkrio mu je kako se upoznao sa Natalijom.

- Znam je od kada sam imao 14, 15 godina. Ona je živela pet minuta od moje kuće, bili smo prijatelji par godina i onda kada smo došli ovde počeli smo da se zabavljamo i ona je igrala odbojku u Oklahomi, pa smo imali vezu na daljinu. Nisam znao da će biti tako, ali samo se desilo. Sve u mom životu se tako desilo, neočekivano, polako i uzbrdo. Nikada nisam imao velike snove. Sve je išlo lagano - iskren je bio Nikola Jokić.

Podsetimo, Denver je u noći između četvrtka i petka savladao Memfis rezultatom 142:105, a Jokić je odigrao gotovo perfektan meč i za 30 minuta u igri ostvario 11. tripl-dabl u sezoni.

Postigao je 26 poena i to bez promašaja! Iz igre je pogodio svih 11 šuteva, ubaacio je i tri slobodna bacanja iz isto toliko pokušaja i na ovaj učinak dodao je 14 skokova i 10 asistencija.

BONUS VIDEO:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track