TRENUTAK ZBOG KOJEG DELIJE KIPTE OD BESA! Sudija Damir Javor na ŽESTOKOM UDARU navijača: Da li je ova odluka blokirala Zvezdu?!
Foto: Frédéric Chambert / Panoramic / Profimedia

EVROLIGA

TRENUTAK ZBOG KOJEG DELIJE KIPTE OD BESA! Sudija Damir Javor na ŽESTOKOM UDARU navijača: Da li je ova odluka blokirala Zvezdu?!

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su na gostovanju od Asvela sa 100:91 (25:25, 23:20, 22:22, 30:24) u 20. kolu Evrolige.

Najefikasniji u ekipi Crvene zvezde bio je Nemanja Nedović sa 26 poena i upravo je on bio na "meti" košarkaša Asvela.

Ekipa Janisa Sferopulosa bolje je počela utakmicu, vrlo brzo kvalitetnom odbranom i predvođena raspoloženim Nedovićem, stigla je do devet poena prednosti - 25:16.

U tim trenucima delovalo je da će Zvezda lako kontrolisati utakmicu, međutim, usledila je serija Asvela od 11:0 u završnici prve i početku druge četvrtine.

Seriji domaćeg tima prethodio je trenutak u kojem je u glavnoj ulozi bio sudija Damir Javor, ne tako omiljen među zvezdašima.

Naime, situacija se dogodila na 55 sekundi do kraja prve deonice, u trenutku kada je Nedović u napadu ušao u prodor i tom prilikom se sudario sa Kaudijem, koji je pokušao da iznudi faul.

Da bi izbegao potencijalni faul u napadu Nedović se potpuno okrenuo ka protivniku i izbegao kontakt, što u prvi mah nije delovalo kao faul u napadu, a onda je Javor i svirao faul košarkašu Zvezde na čuđenje svih na parketu.

Nemanja Nedović
foto: Starsport

Ovaj trenutak nije promakao Delijama koje su na društvenim mrežama osule paljbu po starom znancu.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track