OSTOJA MIJAILOVIĆ SE OGLASIO ZBOG OBRADOVIĆA: Pošto mnoge interesuje, a nikome nisam odgovarao...
Foto: Starsport

JAVIO SE PREDSEDNIK

OSTOJA MIJAILOVIĆ SE OGLASIO ZBOG OBRADOVIĆA: Pošto mnoge interesuje, a nikome nisam odgovarao...

Košarka -

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović oglasio se dan nakon utakmice protiv Bajerna.

Mijailović je osetio potrebu da informiše javnost o statusu Željka Obradovića nakon pet poraza u nizu za crno-bele u svim takmičenjima.

Prvi čovek Partizana objasnio je da Obradović i dalje ima punu podršku, bez obzira na krizu u kojoj se klub trenutno nalazi.

"Pošto mnoge danas jedna tema interesuje, a nikome nisam posebno odgovarao, potvrđujem da Željko Obradović, igrači i svi zaposleni u klubu imaju moju podršku. Nema šumova, istina je jedino da smo u krizi rezultata. Ali je važno da znaju svi kako je klub stabilan i da nesmetano funkcioniše. Svi smo mi crno-bela porodica i kad pobeđjemo i kada gubimo - poručio je Mijailović na društvenoj mreži "X".

Podsetimo, Obradović je nakon poraza od Bajerna (79:78), trojkom u poslednjoj sekundi, rekao da zajedno sa svojim stručnim štabom mora da se "zapita šta dalje", što je očekivano uplašilo navijače crno-belih, pa se čak i Aco Petrović oglasio i poručio da nema potrebe da se razmišlja o tako radikalnim potezima.

Rukovodstvo i te kako veruje Obradoviću koji je prošle sezone sa Partizanom uspeo da prekine dominaciju Crvene zvezde na Jadranu, a sa klubom je igrao i TOP8 Evrolige. Ove sezone rezultati nisu podjednako dobri, sada Partizan kaska u ABA ligi i izvesno je da neće sa prvog mesta u plej-of, dok je sada pod znakom pitanja i plej-in Evrolige jer su porazom od Bajerna pali "ispod crte".

Kurir sport/Mondo

Bonus video:

01:37

Zek Ledej, Navijači, Partizan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track