CRVENA ZVEZDA SE OGLASILA SAOPŠTENJEM! Tim sa Malog Kalemegdana OTVORIO KARTE i priložio DETALJE finansijskog poslovanja!
Foto: Petar Aleksić

sve otkrili

CRVENA ZVEZDA SE OGLASILA SAOPŠTENJEM! Tim sa Malog Kalemegdana OTVORIO KARTE i priložio DETALJE finansijskog poslovanja!

Košarka -

Mnogo bure izazvala je izjava Željka Obradovića po završetku finalnog meča Kupa Radivoja Koraća u kom je Zvezda savladala Partizan rezultatom 85:79.

Obradović je istakao kako je velika laž da je Partizan državni projekat, te je usledila i reakcija javnosti.

Ove teme dotakao se i predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, koji je gostovao na TV Prva, a šta je sve rekao možete pronaći na sledećim linkovima:

Oglasio se i prvi čovek Partizana, Ostoja Mijailović a šta je rekao za Kurir možete pronaći na sledećem linku:

Sada je stiglo i saopštenje Crvene zvezde u kom se tim sa Malog Kalemegdana bavio finansijskim poslovanjem svog kluba. Saopštenje prenosimo u celosti:

- KK Crvena zvezda kao daleko najtransparentniji klub na ovim prostorima, i ove godine u vreme odigravanja završnice Kupa Radivoj Korać daje na uvid javnosti detalje svog finansijskog poslovanja!

Ovoga puta svi zainteresovani, a na prvom mestu Zvezdaška i kompletna sportska javnost mogu da pogledaju sve stavke i kompletnu strukturu prihoda KK Crvena zvezda Meridianbet zaključno sa 31.12.2023. godine (počev od 2011. godine): Prihode od grada Beograda i Republike Srbije (41 procenata učešća), prodaje sezonskih i dnevnih karata, sponzorskih ugovora, Evrolige…

Crvena zvezda, KK Crvena zvezda
foto: FOTO: KK Crvena zvezda

Takođe, kao podsetnik na sledećim linkovima možete pogledati i sve prethodne izveštaje KK Crvena zvezda kao klub javno objavljujemo već nekoliko godina na zvaničnim platformama kluba (a uvid u dokumentaciju od 2011. godine imaju članovi Skupštine i upravni organi Kluba) - stoji u saopštenju.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

05:20

Željko Obradović posle poraza u finalu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track