DOBIO SAM PORUKU OD AGENTA, NUDIO JE LEDEJA! Šok otkriće iz Zvezde! Košarkaš Partizana mogao na Mali Kalemegdan: Dali su uslove...
Foto: Petar Aleksić

Transfer koji bi odjeknuo

DOBIO SAM PORUKU OD AGENTA, NUDIO JE LEDEJA! Šok otkriće iz Zvezde! Košarkaš Partizana mogao na Mali Kalemegdan: Dali su uslove...

Košarka -

Direktor Crvene zvezde, Nemanja Vasiljević, otkrio je da je ekipa sa Malog Kalemegdana na leto 2023. godine dobila ponudu da pregovara sa Zekom Ledejom.

Amerikanac je jedan od najvažnijih košarkaša Partizana otkako je stigao 2021. godine, a na kraju prošle sezone pojavile su se informacije da klub nije spreman da ispuni njegove zahteve i da će, nakon osvajanja ABA lige, napustiti crno-bele.

Jedna od "čaršijskih priča" tih dana, dovodila je krilnog centra u vezu sa Zvezdom, a u intervjuu za "Meridian sport", Vasiljević je otkrio šta se zapravo dešavalo.

"Zek nam je ponuđen sa još dvojicom igrača iz iste agencije. Dobio sam poruku od agenta da mu ističe ugovor, da je slobodan i da možemo da pričamo o eventualnoj saradnji. Diže se farsa da smo mi hteli nekog da otmemo, a nije tako. Mi na kraju nismo izašli sa finansijskom ponudom. Oni su rekli uslove, a mi nismo dali ponudu. Naravno, ne znamo da li bi igrač prihvatio ponudu, ali je bilo razgovora, jer je bio na tržištu", rekao je Vasiljević.

Partizan, Crvena Zvezda, Zek Ledej
foto: Petar Aleksić

Ledej je, iako je delovalo da je na izlaznim vratima, potpisao novi ugovor sa Partizanom, neposredno nakon što je to uradio i kapiten, Kevin Panter.

Ove sezone Ledej u Evroligi beleži 9,5 poena, 4,2 skoka i 1,7 asistencija po utakmici, dok na mečevima ABA lige ima 9,8 poena, 3,3 skoka i 1,2 asistencija u proseku.

Kurir sport/Meridian sport

Bonus video:

01:37

Zek Ledej, Navijači, Partizan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track