Lazić: Ljut sam i razočaran

Lazić: Ljut sam i razočaran

Košarka -
Ekspedicija crveno-belih oko podneva putuje u Zadar gde ih u utorak od 18 sati očekuje meč drugog kola regionalnog takmičenja

SPLIT - Trener košarkaša Crvene zvezde Milivoje Lazić rekao je danas da je ljut i razočaran jer su njegovi izabranici potpuno podbacili u meču prvog kola Jadranske lige protiv Splita.

"Splićani su se više borili za svoju ekipu i grb, ostavili su srce na terenu i brže su se adaptirali na uslove. Mi smo podbacili u borbenosti, nedopustivo je da primamo "šabačke kontre", kako to mi kažemo. Ne mogu da objasnim koliko sam ljut i razočaran jer smo na papiru bolji, ali to nismo pokazali na terenu", rekao je Lazić.

Trener crveno-belih je pohvalio atmosferu na "Gripama" i istakao da je Split zasluženo pobedio.

"Splitu želim sve najbolje i čestitam na zasluženoj pobedi. Nije mi prvi put da igramo u Splitu, Split je grad košarke, gledaoci poznaju igru i žestoko navijaju za svoju ekipu. Nama nijedna utakmica neće biti laka, pogotovo na gostovanju. Protiv nas se igra sa više želje i motiva i mi na to moramo da znamo da odgovorimo na svakoj utakmici", dodao je Lazić.

Kapiten Zvezde Igor Rakočević nije krio razočarenje posle poraza.

"Nismo poštovali dogovor, znali smo da su dobri u piku i na kontra napadima. Par puta smo se vraćali sa minus 10, ali nismo uspeli da prelomimo meč u našu korist. Za nas je ovo početak, propustili smo šansu da dobro startujemo, ali verujem da će sve biti bolje u nastavku sezone", rekao je Rakočević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track