JUNIORI ZVEZDE SRUŠILI MAKABI! Crveno-beli bolji od Izraelaca uz sjajnu partiju Andreja Kostića!
Foto: Starsport/Srđan Stevanović

Evroliga

JUNIORI ZVEZDE SRUŠILI MAKABI! Crveno-beli bolji od Izraelaca uz sjajnu partiju Andreja Kostića!

Košarka -

Juniori Crvene zvezde savladali su Makabi na startu kvalifikacionog turnira Evrolige ANGT Marko Ivković rezultatom 82:71.

Najbolji pojedinac ovog meča bio je Andrej Kostić sa 18 poena i osam skokova, a imao je podršku u Petru Radoviću koji je takođe ubacio 18 poena kojima je dodao četiri asistencije.

- Dobar način da počnemo turnir. Mnogo nam znači pobeda. Čeka nas još jedna utakmica i želimo i da pobedimo. Sjajno iskustvo, da vidim ljude u dvorani u mom gradu - rekao je Andrej Kostić po završetku ovog meča.

U ekipi Makabija izdvojio se Segi Guds sa 17 poena, dok je 13, ali uz sedam asitencija i šest skokova dodao najtalentovaniji igrač ovog tima Omer Majer.

Crvena zvezda: Kostić 18, Ćopić, Bjelica 7, Erić 10, Lučić 1, Radović 18, Vitorović 5, Cvijetić, Mihajlović 2, Marjanović 10, Spasojević 11, Kovačević.

Prenos ovog meča mogli ste uživo da pratite na linku ispod:

Juniorski kvalifikacioni turnir Evrolige ANGT Marko Ivković počeo je jutros u Beogradu. Na portalu Kurira možete pratite prenose mečeva Crvene zvezde i Partizana.

Za početak duel crveno-belih i izraelskog Makabija koji je počeo u 9 časova. Potom, čeka ih i večernji duel sa Armanijem (17)

Partizan svoj meča igra sa Megom od 13 časova.

Preostala tri duela u ovom danu:

Armani - Next Generation Team Belgrade (11)

Barselona - Hapoel (15)

Makabi - Next Generation Team Belgrade (19)

Kurir sport

Bonus video:

00:14

Delije i Grobari navijaju zajedno: Kosovo - Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track