"IMAJU ZAISTA VELIKI KVALITET" Obradović najavio meč protiv moćne Barselone - o kalkulacijama NE RAZMIŠLJA, ide iz meča u meč!
Foto: Starsport

evroliga

"IMAJU ZAISTA VELIKI KVALITET" Obradović najavio meč protiv moćne Barselone - o kalkulacijama NE RAZMIŠLJA, ide iz meča u meč!

Košarka -

U četvrtak od 20 sati i 30 minuta, košarkaši Partizana gostuju Barseloni u sklopu 29. kola Evrolige!

Pred odlazak u Španiju, novinarima se obratio trener Parnog valjka, Željko Obradović:

- Igramo protiv tima koji ima zaista veliki kvalitet, i igraju veoma dobro ove godine. Tim koji je sigurno među glavnim favoritima za fajnal for, i za osvajanje titule. Vraćajući se na početak Evrolige, kada smo igrali sa njima prvu utakmicu, ništa se tu nije promenilo previše, oni imaju stravičan kvalitet, i biće potrebno da se odigra fantastična utakmica, ako želimo neki povoljan rezultat - rekao je Obradović.

Novinare je zanimalo kakvo je zdravstveno stanje u ekipi.

- Svi su okej. Male, sitne probleme imamo, ali ništa zabrinjavajuće. Svi su trenirali večeras, to hoću da kažem.

Željko Obradović
foto: Starsport

Obradović o kalkulacijama ne razmišlja.

- Nemamo razlog da se bavimo kalkulacijama. Mislim da treba da idemo iz utakmice u utakmicu. Imamo ovo gostovanje, a onda posle igramo od pet zadnjih utakmica, četiri kod kuće, tako da treba ići iz utakmice u utakmicu. Posle Barselone duplo kolo. Baviti se kalkulacijama nikad nije dobro. Imaćemo neku jasniju situaciju tamo pred kraj, ali kako god, treba se boriti i probati do kraja ostati u igri za plej-in.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track