PROSAC IZ PIONIRA: Navijač Zvezde stigao iz Hrvatske

Oženi je

PROSAC IZ PIONIRA: Navijač Zvezde stigao iz Hrvatske

Košarka -
Mladić koji je u prepunoj hali Pionir zaprosio devojku, stigao iz sela Trpinja kraj Vukovara

BEOGRAD - Radomir Palić izazvao je ovacije prepunog Pionira. Palić nije prvotimac crveno-belih, nije ni član stručnog štaba, ali je svojim potezom oduševio sve prisutne u beogradskom hramu košarke i postao heroj poluvremena utakmice sa Ulmom.

Naime, pre nekoliko dana Radomir Palić iz sela Trpinja kod Vukovara, kontaktirao je menadžment kluba sa željom da na utakmici Crvene zvezde sa Ulmom zaprosi svoju devojku Mirelu Treskavicu iz Silaša kod Osjeka. Marketing služba crveno-belih sa zadovoljstvom mu je izašla u susret i pripremila celokupno iznenađenje.

Pod izgovorom o navodnoj nagradnoj igri Crvene zvezde i Eventima, brojeve koje su na ulaznicama imali Radomir i Mirela pročitao je zvanični spiker i pozvao ih da izađu na teren i prime nagradu. Zvezdine kese sa poklonima su ih čekale kod zapisničkog stola, ali Mirela nije mogla ni da sanja da se u jednoj od kesa nalazi kutijica sa prstenom.

Tek kada je Radomir kleknuo pred nju i izvadio prsten bilo joj je jasno da se radi o prosidbi. U tom trenutku na video bimu se pojavila njihova zajednička slika a na led ekranima tekst njihove omiljene pesme: „U srcu mome živiš samo ti...“. Mireli nije preostalo ništa drugo nego da kaže – DA! Kada je usledio poljubac bio je to signal publici da u glas zapeva – Oženi je, oženi je!

http://www.youtube.com/watch?v=5R_YkiATU3w

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track