POMIRENJE POSLE BURE U PARTIZANU: Pavlović ostaje crno-beli?
Foto: Saša Pavlić

Šta se dešava u redovima šampiona Srbije?

POMIRENJE POSLE BURE U PARTIZANU: Pavlović ostaje crno-beli?

Košarka -
Trening u četvrtak su propustili Pavlović, Mačvan i Murić, a glavni razlog je što su nezadovoljni odnosom Vujoševića prema njima

BEOGRAD - Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević došao je u sukob sa najiskusnijim igračem crno-belih Aleksandrom Pavlovićem, ali je došlo do pomirenja i stameni Baranin će nastaviti da igra za klub iz Humske.Poznati izraelski košarkaški novinar David Pik prvo je noćas preneo da je Pavlović odlučio da napusti Partizan.

Izraelac je noćas naveo na svom Tviter profilu da je od svojih izvora saznao da Pavlović napušta Partizan, a zbog toga je propustio trening u četvrtak. Međutim, Pik se danas ponovo oglasio i tvrdi da se Pavlović predomislio

Pavlović je odlučio da propusti trening u četvrtak, jer je navodno došao u sukob sa trenerom Vujoševićem. Iskusni košarkaš je igrao malo na poslednje dve utakmice crno-belih protiv Zadra u ABA ligi i na prijateljskom meču sa Mega Leksom, ali nije poznato zbog čega je Pavlović toliko vremena proveo na klupi. Posle poraza od Mega Leksa Vujošević je odlučio da kazni tim i to ranim jutarnjim treningom u četvrtak u šest ujutro. Ova odluka se nije svidela Pavloviću, Milanu Mačvanu i Edu Muriću, koji su odlučili da propuste trening u četvrtak, a glavni razlog je što su nezadovoljni odnosom Vujoševića prema njima.

Međutim, prema poslednjim informacijama situacija se smirila i igrači će biti spremni za duel sa ekipom Budućnosti.KK Partizan će danas imati konferenciju za novinare uoči meča sa ekipom Budućnosti, a verovatno će biti reči i o ovoj temi.Partizan će u nedelju gostovati ekipi Budućnosti u meču poslednjeg, 26. kola ABA lige.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track