(VIDEO) NAPADNUT MIŠA TUMBAS: Huligani ga pretukli i gađali petardama
Foto: Nemanja Pančić

Jezive scene u Bariču

(VIDEO) NAPADNUT MIŠA TUMBAS: Huligani ga pretukli i gađali petardama

Košarka -
Najpoznatijeg navijača Partizana je odbranila komšinica koja je počela da vrišti kada je videla scenu

U naselju Barič pre nekoliko dana, trojica nepoznatih huligana napala su najvatrenijeg navijača Partizana i nanela mu lakše telesne povrede

Najvatreniji navijač Partizana, Miša Gajić poznatiji kao Miša Tumbas pretučen je krajem januara u Bariču, naselju nadomak Beograda.

Trojica mladića bez ikakvog razloga napala su Tumbasa koji je inače bolestan oborili ga na zemlju i počela da ga šutiraju. Nakon toga počeli su da ga gađaju petardama.Mišu je odbranila komšinica koja je počela da vrišti kada je videla scenu, nakon čega su se napadači razbežali. Slučaj nije prijavljen policiji.

I trener košarkaša Partizana Duško Vujošević, koji je blizak prijatelj sa Mišom Tumbasom, potvrdio je da je Miša napadnut.

"Čuo sam da je grupa huligana napala Mišu. Pokušao sam da razgovaram sa njim na tu temu, ali nije hteo da mi odgovori. Nema vidljive povrede ali je uplašen posle napada", rekao je Vujošević.

Tumbas je napadnut i 2010. godine kada su nepoznati napadači pokušali da mu posle utakmice Partizan – Mladi Radnik otmu kesu koju je nosio.

http://www.youtube.com/watch?v=DAfVP69EMH8
http://www.youtube.com/watch?v=8oga2KJVBo0

Kurir sport / Naše novine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track