MENADŽER POLUDEO JER MU JE IGRAČ OSTAO BEZ MUNDIJALA: Gomila kriminalaca! Zaboravite moj broj telefona! Nadam se da ćete ispasti
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

MENADŽER POLUDEO JER MU JE IGRAČ OSTAO BEZ MUNDIJALA: Gomila kriminalaca! Zaboravite moj broj telefona! Nadam se da ćete ispasti

Mundijal 2022 -

Poznato je da je san svakog fudbalera da se nađe na Mundijalu.

I nije u pitanju samo ugled i čast tog igrača, već i korist koja se meri količinom para. A kada igraču raste cena onda i njegov menadžer može samo da se sladi.

Zato i ne čudi informacija iz Gane. Džefri Šlup je ostao bez poziva za Katar, uprkos sjajnim igrama za Kristal Palas u Premijer ligi. To je prilično iznerviralo njegovog menadžera Kalvina Ričesa koji se oglasio na društvenim mrežama. I nije birao reči u obraćanju predstavnicima Fudbalskog saveza Gane.

"Neka se j..e FS Gane. U Gani treba da se srame. Da me više uopšte niste nazvali, svi od predsednika do selektora. J...te se", poručio je Ričes i nastavio:

"FS Gane je grupa kriminalaca. Korumpirani su. Ne zovite me više na telefon. U...na zemlja, nadam se da će odmah ispasti."

Gana
foto: Instagram

"Crne zvezde" će na Mundijalu igrati u grupi sa Portugalom, Urugvajom i Južnom Korejom te ih sigurno očekuje težak zadatak da se plasiraju u nokaut fazu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track