OVAKO SE PRATE MEČEVI SRBIJE! SOBA KAO FUDBALSKI TEREN Veštačka trava, srpska trobojka, a tu je i pivo! Sve je spremno za SPEKTAKL
Foto: Kurir sport

navijački kutak

OVAKO SE PRATE MEČEVI SRBIJE! SOBA KAO FUDBALSKI TEREN Veštačka trava, srpska trobojka, a tu je i pivo! Sve je spremno za SPEKTAKL

Mundijal 2022 -

Mundijalska groznica žestoko trese Srbiju...

Večeras na stadionu Lusail naša reprezentacija otvara Mundijal protiv moćnog Brazila (20.00)

Vera u naše Orlove je ogromna, pa se navijači uveliko pripremaju za ovaj spektakl.

Nikola Mihajlović, vatreni navijač naše reprezentacije, nije imao tu sreću da ode u Katar i uživo bodri Orlove, ali se maksimalno potrudio da atmosferu sa stadiona prenese u svoju dnevnu sobu.

Nikola Mihajlović
foto: Kurir sport

Tu je sve što je potrebno za pravi fudbalski doživljaj. Veštačka trava, ogroman televizor, srpska trobojka, navijačke majice, brojni rekviziti i naravno - mnogo piva!

"Fudbal aktivno pratim od svoje sedme godine, a Svetsko prvenstvo je najveće takmičenje koje FIFA organizuje. Kako se do sada uvek odrzavalo tokom leta, svoj kutak sam pravio u dvorištu, iznosio televizor u letnju bastu i tu uz društvo pratio svaki meč. Ovo godine zbog doba odigravanja, a kako kod nas nije sunčano kao u Kataru, kutak je izmešten u "pomoćnu" dnevnu sobu, koju sam uredio po svom ukusu", kaže Nikola iz Jakova.

Nikola Mihajlović
foto: Kurir sport

Ovaj vatreni navijač naše reprezentacije čvrsto veruje da ovaj tim može da napravi nešto veliko na Mundijalu u Kataru.

"Veliki sam optimista, što se našeg tima i naših momaka tiče, pa, eto, bar neko treće mesto i doček na balkonu, toliko", poručio je Mihajlović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track