SKANDAL: Karatisti iz Kraljeva izbačeni na ulicu!
Foto: Shutterstock

Klub ostao bez prostorija

SKANDAL: Karatisti iz Kraljeva izbačeni na ulicu!

Ostali sportovi -
Predsednik Sloge Milisav Kočović tvrdi da su prostorije kluba obijene i da je promenjena brava na vratima po nalogu direktora Opštinske stambene agencije Miodraga Vujovića

Problemi za karatiste.Jedan od najstarijih sportskih kolektiva u Kraljevu, karate klub Sloga, izbačen je iz prostorija koje više od 40 godina iznajmljuje od Opštinske stambene agencije. Predsednik Sloge Milisav Kočović tvrdi da su prostorije kluba obijene i da je promenjena brava na vratima po nalogu direktora Opštinske stambene agencije Miodraga Vujovića.Klub je protiv agencije i Vujovića podneo krivičnu prijavu, a kako Kočović kaže, ovo je presedan u istoriji sporta u gradu na Ibru.- Bili smo na sastanku sa zamenikom gradonačelnika, Opštinskom stambenom agencijom i Sportskim savezom Kraljeva i dogovorili smo se da dug koji imamo uplatimo u ratama, a da nam se vrate ključevi prostorija. Uplatili smo prvu ratu, ali ključeve nismo dobili. Direktor je prostorije iznajmio drugom licu - kaže Kočović.Miodrag Vujović, predsednik Opštinske stambene komisije, tvrdi da je klub sam kriv što je ostao bez krova nad glavom.- U tim prostorijama trenirali su i drugi klubovi koji su Slogi plaćali zakup, a taj prostor ne može se izdavati trećim licima. Do kraja juna Sloga nam nije uplatila ni dinar, niti su se javljali - naglasio je on.(P. G.)

Platiću, samo da spasemo decuJedan od osnivača KK Sloga Dragoljub Kočović spreman je da od svojih para plati dug kluba.- Jedan sam od onih koji su napravili klub i nisam ga ostavio svojoj deci, već mladima u Kraljevu. Danas su ulice pune droge, a mi imamo jedno mesto da sklonimo decu i omogućimo im zdrav život. Spreman sam da mi uvedu administrativnu zabranu na platu kako bih iz svog džepa sanirao dug i omogućio da klub ponovo profunkcioniše - kaže Dragoljub Kočović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track