KAZNA ZBOG SAMOODBRANE: MMA borca koji je ubio napadača optužiće za ubistvo

Branio porodicu

KAZNA ZBOG SAMOODBRANE: MMA borca koji je ubio napadača optužiće za ubistvo

Ostali sportovi -
Moj klijent je morao da brani porodicu, a njih četvorica napala su ga u njegovom domu. S obzirom na Torezove sposobnosti u takvim situacijama može da dođe do takvog raspleta događaja da on bude optužen za ubistvo, rekao je Torezov advokat

Džozef Torez (27) koji je pre nekoliko dana ubio jednog, a prebio dvojicu napadača suočiće se sa optužbom za ubistvo, prenose američki mediji.

Torez, poznati MMA borac, branio je svoj dom, verenicu, njenu sestru i njenog sina nakon upada četvorice pripadnika lokalne bande u Las Krukesu u Nju Meksiku.

Torezu su prethodno pripadnici bande uputili telefonsku pretnju. Vođa bande Sal Garses (25) preminuo je od posledica zadobijenih povreda, teže su povređeni njegov brat Rejmond (19) i Natan Avalos (20), dok je Karviljo (22) prošao bez težih posledica.

"Čeka nas velika pravna bitka. Mi se spremamo na najgore. Moj klijent je morao da brani porodicu, a njih četvorica napala su ga u njegovom domu. S obzirom na Torezove sposobnosti u takvim situacijama može da dođe do takvog raspleta događaja da on bude optužen za ubistvo", rekao je Torezov advokat S. Dž. Mekilinej.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track