Olimpik osvojio 53 medalje na Prvenstvu Beograda u šotokan karateu

Svaka čas

Olimpik osvojio 53 medalje na Prvenstvu Beograda u šotokan karateu

Ostali sportovi -
Karate klub "Olimpik" iz Beograda se predstavio sa 26 takmičara i osvojio ukupno 53 medalje što je bilo dovoljno za prvo mesto u generalnom plasmanu i titulu najuspešnijeg kluba na takmičenju

U nedelju u Grockoj je održano Prvenstvo beogradskog regiona Šotokan karate saveza Srbije. Ovaj turnir je bio ujedno i kvalifikacioni za Državno prvenstvo ŠKK Srbije koje se održava u nedelju 17. maja u Beogradu. Na takmičenju je učestvovalo 11 klubova beogradskog šotokan karate saveza sa oko 180 takmičara. Na početku turnira prisutnima su se obratili predsednik beogradske karate federacije Šotokan karate saveza Srbije Igor Miladinović i Savezni selektor Šotokan reprezentacije Srbije Aco Ćirović, kao i trener KK Dunav Branislav Stanković koji je bio tehnički organizator turnira i predsednik opštine Grocka Stefan Dilberović koji je zvanično i otvorio turnir.

Karate klub "Olimpik" iz Beograda se predstavio sa 26 takmičara i osvojio ukupno 53 medalje što je bilo dovoljno za prvo mesto u generalnom plasmanu i titulu najuspešnijeg kluba na takmičenju. Drugo mesto zauzeo je Karate klub "Dunav" iz Grocke i treće mesto Karate klub "Karađorđe" iz Topole.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track