MAKEDONCI PRED ODLUČUJUĆI MEČ NA EP: Srbi su super, ali idemo ka svom cilju
Foto: Pol2016.ehf-euro.com

Presudna bitka u Krakovu

MAKEDONCI PRED ODLUČUJUĆI MEČ NA EP: Srbi su super, ali idemo ka svom cilju

Ostali sportovi -
Kapiten makedonske rukometne reprezentacije Kiril Lazarov pohvalio je danas igru Srbije na Evropskom prvenstvu ; Poljskoj, ali je izrazio uverenje da Makedonija može da pobedi na sutrašnjoj utakmici dve reprezentacije.

"Imamo dovoljno vremena da se pripremimo. Gledali smo delove utakmica Srbije, koje je do sada odigrala (na prvenstvu) i na dobrom putu smo da ostvarimo svoj cilj. Srbija se pokazala u svetlom izdanju, imaju borbenost, ali za razliku od njih mi smo iskusniji. To je naša šansa za plasman dalje”, rekao je Lazarov, a prenose makedonski mediji.

Makedonski selektor Ivica Obrvan najavio je novu promenu u timu za utakmicu sa Srbijom. Umesto Nikole Markoskog koji se povredio na utakmici sa Poljskom u sastavu će biti Žarko Peševski.

"Treba da imamo isti pristup kao i na prve dve utakmice. Ako može i bolje i sa više koncentracije da dodjemo do cilja i pre svega da budemo disciplinovani u napadu i u odbrani. Nismo imali mnogo vremena za odmor i još traje opravak od duela sa Poljskom", rekao je selektor makedonske rukometne reprezentacije.

I Obrvan je pohvalio igru reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu.

"Srbija je sa Poljskom odigrala super utakmicu, a sa Francuskom su izgledali kao da igraju, a da ne veruju da mogu. Mislim da su se štedeli za duel sa nama", rekao je Ivica Obrvan.

Utakmica Makedonija-Srbija igra se sutra u Tauron areni sa početkom u 18.15.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track