SPORTSKE IGRE MLADIH OSVOJILE REGION Ivana Jovanović: Hvala Vladi Srbije, gradu Beogradu, Kuriru...
Foto: SIM

okončano državno finale

SPORTSKE IGRE MLADIH OSVOJILE REGION Ivana Jovanović: Hvala Vladi Srbije, gradu Beogradu, Kuriru...

Ostali sportovi -

Sportske igre mladih po peti put održane su u Srbiji. Svečanom ceremonijom zatvaranja i dodelom medalja završena je najuspešnija sezona od postojanja ove manifestacije u našoj zemlji.

Više od 1.700 najmlađih takmičilo se u državnom finalu na Adi Ciganliji, a najbolji su izborili plasman u regionalno finale koje će biti održano u Splitu u drugoj polovini avgusta.

foto: Tanjug/Dejan Simicevic

"Sportske igre mladih i ove sezone su opravdala očekivanja. Učesnici su se besplatno takmičili u svim sportovima, a pobedilo je drugarstvo i nova poznanstva", istakla je predsednica SIM Srbije Ivana Jovanović.

foto: SIM

"Veliko hvala svima na podršci, bez pomoci Vlade Srbije, grada Beograda, lokalnih samouprava, sponzora, Kurira i prijatelja ne bi mogli da napravimo ovakve spektakle. Ali pre svega hvala deci Srbije, ona su zavolela ove Igre i nestrpljivo čekaju da svake godine učestvuju u njima. Za mene je svako dete pobednik. Naravno najbolji idu na Međunarodne dane u Split. Tamo pre svega treba da uživaju u moru, drugarstvu a onda i takmičenjima. Idemo dalje u nove pobede, za svu decu regiona", dodala je Ivana Jovanović.

foto: SIM

I Kurir je doprineo uspešnim Igrama, a upravo najmlađi - budući šampioni rado su se slikali s medaljama ispred panoa našeg lista.

Goran Anđelković

FOTO: SIM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track