ČERKI NAJBOGATIJEG SPORTISTE PRETI 99 GODINA ROBIJE! Zatekla svog verenika u krevetu sa drugom i izbola je NOŽEM! JEZIVO
Foto: Instagram

strašno

ČERKI NAJBOGATIJEG SPORTISTE PRETI 99 GODINA ROBIJE! Zatekla svog verenika u krevetu sa drugom i izbola je NOŽEM! JEZIVO

Ostali sportovi -

Ijana Mejveder, ćerka jednaog od najpoznatiji boksera na svetu i najbogatijeg sportiste Flojda Mejvedera, mogla bi u najgorem slučaju život da okonča u zatvoru jer je nožem izbola jednu devojku.

Portal ''Blast'' prenosi kako bi Ijana mogla da dobije čak 99 godina zatvora za taj surov zločin, ali sumnja se u to jer pre ovoga nije imala dosije, pa se to uzima kao olakšavajuća okolnost.

Njen advokat Kurt Šafer otkrio je kako će Ijana demantovati sve optužbe, a sudiće joj se zbog zločina počinjenog 4. aprila posle ponoći kada je nožem izbola Lapatru Jakobs koju je zatekla u krevetu sa svojim verenikom poznatim reperom NBA Jangbojem. Ovaj svetski poznati reper ima samo 21 godinu i čak četvoro dece.

foto: Reuters

Jakobs je zadobila više ubodnih rana u predelu bicepsa i život joj u prvom trenutku nije bio ugrožen, u trenutku kad je bila prebačena u bolnicu.

Problem je nastao kada je Mejvederova zatražila da Jakobs napusti stan, dok je ova tvrdila da ima sva prava da bude tu jer je svo četvoro dece ustvari njeno. Kada je to čula Mejvederova je našla nož i počinila stravičan zločin.

Lapatra se ne nalazi u životnoj opasnosti i posledice uboda neće biti velike. Ijana Mejveder je privedena, a nakon što je plaćena kaucija u visini od 30.000 dolara, puštena je iz zatvora da se brani sa slobode. Ukoliko se dokaže da je kriva, odnosno da je zaista izbola Džejkobsovu, preti joj kazna od pet do čak 99 godina zatvora.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track