VELIKA DRAMA: UFC borcu provalnik upao u stan, nakon čega je usledila žestoka borba
Foto: YT Printscreen

kao na filmu

VELIKA DRAMA: UFC borcu provalnik upao u stan, nakon čega je usledila žestoka borba

Ostali sportovi -

Poznati UFC borac Entoni Smit u nedelju je doživeo pravu dramu, kada mu je provalnik upao u kuću dok je spavao.

Amerikanac koji inače živi sa suprugom i troje dece, probudio se u nedelju ujutru oko 4 časa i zatekao nepoznato lice u kući.

Ubrzo potom usledila je žestoka borba sa izvesnim Lukom Habermanom, do iznemoglosti, a Smit je izjavio da mu je to bio najteži meč u životu.

"Čuo sam kako neko vrišti. Istrčao sam iz spavaće sobe i ugledao ga. Krenuo je ka meni kao da želi da me uplaši. Nisam znao da li ima oružje, ljudi obično ne provale u kuće usred noći iz plemenitog razloga. Očekivao sam da ću čuti pucanj ili da me ubode nožem. Pomislio sam da imam možda dve minute vremena da ga savladam, pre nego što upotrebi oružje" - rekao je Smit, čija je supruga u trenutku tuče bila zaključana u sobi sa decom.

Iako je Luk bio slabijie građe, Smit je morao dobrano da se potrudi kako bi savladao provalnika.

"Nijedan normalan čovek ne može tako da se bori. Sigurno da nisam najslabiji čovek na planeti, ali on je običan momak i prilično me je namučio. Izdržao je sve moje udarce pesnicama, kolenom i laktom i nije prestajao da se bori" - kaže Smit.

Pre obračuna, u odbranu kuće stala je i tašta koja živi sa Entonijem i njegovom porodicom. Ona je donela je kuhinjski nož i zapretila napadaču, ne bi li ga smirila, ali je Haberman nastavio da se opire.

Na kraju se provalnik izvinio američkom borcu, policija ga je privela, a zatim odvela u bolnicu zbog velikog broja posekotina i modrica zadobijenih u tuči.

"Verujte mi ovo je bila jedna od najtežih borbi u mom životu. Ušao sam u okršaj znajuću da mogu da teško nastradam, čak i poginem. Nijedan pametan čovek nenaoružan usred noći neće pokušati da se suprostavi provalniku" - istakao je Entoni Smit.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track