VRUĆE VAM JE I FALI VAM PLAŽA: Ove devojke će učiniti da se dobro preznojite i u svojim foteljama (FOTO)
Foto: EPA

Bikini

VRUĆE VAM JE I FALI VAM PLAŽA: Ove devojke će učiniti da se dobro preznojite i u svojim foteljama (FOTO)

Ostali sportovi -

Bliži se dan kada će se lopta napokon zakotrljati i kada ćemo početi da se privikavamo na sportske događaje. One koji su nam falili na početku pandemije, a za koje smo vremenom shvatili da možemo i bez njih.

Kako bismo što lakše prebrodili taj sušni period kada je sport u pitanju, svi zajedno se prisećamo velikih utakmica, majstorskih poteza pojedinaca, neizvesnih završnica... ali i onih sportova za koje smo mislili da nam neće toliko nedostajati. U ovim vrućim majskim danima, dok još ne znamo hoćemo li videti more ove godine, idealan je trenutak da u sećanje prizovemo odbojku na pesku. Sport mnogo popularniji nego što se čini, posebno je atraktivan za mušku navijačku publiku, jer šta je bolje nego devojke koje se u pesku bore u bikinijima za svaku loptu i svaki poen.

Ovo su samo neke od lepotica koje vladaju svetskim plažama, a skoro je sigurno da ćete se dobro preznojiti gledajući ih. Baš kao da ste na plaži. E pa, smćkajte neki koktel, ili šta već preferirrate od pića na plaži, zavalite se u fotelje u dnevnim sobama, i uživajte...

Ejpril Ros, Amerikanka koja je na Olimpijskim igrama u Londonu osvojila srebrnu medalju, apsolutno zaslužuje mesto na ovoj našoj list. Zgodna, šarmantna i uspešna.

Ne može ovakva lista da prođe bez devojke iz Brazila. Nije lako izabrati, ali eto odluka je pala na Talitu Antunes. Zašto? Pa... pogledajte...

Posebna priča je Siri Bjorkeset, Novežanka koja je veoma kratko igrala odbojku na pesku, ali je ostala upamćena i po igri i po izgledu. Najbolja stvar, kada je Siri u pitanju, je činjenica da je odbojkom prestala da se bavi kako bi se posvetila nauci, odnosno geologiji. Putujući za poslom popela se i na brojne vrhove, a svoje uspehe obeležava tako što skine gornji deo garderobe sa sebe i napravi fotku za uspomenu.

Bliznakinje Nadin i Tereza Štraus trostruke su šampionke Austrije i važe za zvezde u usponu svetske odbojke na pesku. Kažu da na njih treba obratiti posebnu pažnju na Olimpijskim igrama u Tokiju. Zbog njihove igre naravno.

summer vibes here in #tenerife ☀️

A post shared by Tessa (@teresa_strauss) on

#casinonight

A post shared by nadine strauss (@nadiinestrauss) on

(G.F.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track