Najnovije vesti

SKANDAL! SRPSKO STONOTENISKO ČUDO NAPUŠTA SVOJU ZEMLJU Odveo Srbiju na Olimpijadu, a sada je odlučio da igra u NEMAČKOJ!
Foto: ITFF

STRAŠNO

SKANDAL! SRPSKO STONOTENISKO ČUDO NAPUŠTA SVOJU ZEMLJU Odveo Srbiju na Olimpijadu, a sada je odlučio da igra u NEMAČKOJ!

Ostali sportovi

Mladi stonoteniser Srbije Dimitrije Levajac klupsku karijeru nastaviće u nemačkom Sarbrikenu.

"Idem da treniram u trening centar Tibhara sa kojim imam sponzorski ugovor. Igraću za klub Sarbriken i živeti u istoimenom gradu. Igraću za njihovu drugu ekipu. Iskreno se nadam da je moj potez da odem u Nemačku ispravan. To će pokazati budućnost. Za sad sve odluke koje smo donosili moji roditelji i ja ispostavile su se kao ispravne. Moje lično mišljenje je da je pravo vreme za takav korak u mojoj karijeri", rekao je Levajac u intervjuu za sajt stonitenis.org.

Momak koji je sa nepunih 19 godina odigrao ključnu ulogu u plasmanu Srbije na Olimpijske igre u Tokiju, kada je napravio senzaciju savladavši 19. igrača sveta Čun Ting Vonga, posle tri godine, napustiće zrenjaninski Banat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Maćoresetrudi 😂😂😂😂

A post shared by Dimitrije Levajac (@dimi_levi) on

"Mislim da je Zrenjanin pravo mesto za napredovanje mladih stonotenisera u Srbiji. Imaju najbolje moguće uslove, trenere i sparing partnere u državi. Naravno, mislim da je Banat trenutno lider muškog stonog tenisa u Srbiji i mislim da se to pokazuje iz godine u godinu. Lično sam prezadovoljan svim učinjenim u Zrenjaninu u protekle tri godine", zaključio je Levajac.

Kurir sport / Tanjug 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...