ON JE MUČKI UBIJEN ISPRED MARAKANE! Evo ko je kik bokser čiji je ubica uhapšen tek nakon 23 godine!
Foto: Shutterstock

neverovatno

ON JE MUČKI UBIJEN ISPRED MARAKANE! Evo ko je kik bokser čiji je ubica uhapšen tek nakon 23 godine!

Ostali sportovi -

Vladan Cvetković poznati srpski kik-bokser surovo je ubijen pre 23 godine u Beogradu ispred stadiona Crvene Zvezde kada se vraćao sa treninga.

Neverovatno zvuči da je tek danas u Baru, je nakon toliko godina, uhapšen Predrag Miketić, osumnjičeni za njegovo ubistvo.

On se sumnjiči da je počinio krivično delo ubistvo, ispred službenog ulaza u stadion FK „Crvene zvezde” pre 23 godine.

Nakon ubistva uhapšen je Goran Pavlović iz beogradskog naselja Mirijeva, a policija je tragala za mladićem sa Voždovca, Miketićem, koji je tada imao 19 godina. Međunarodna poternica je raspisana 2004. godine.

Vladan Cvetković ubijen je 3. novembra oko 18.10 dok se vraćao sa treninga, na parkingu ispred stadiona gde su ga sačekala dvojica mladića.

Očevici su tada ispričali da se prvo čula svađa, a zatim da su odjeknuli hici. Cvetković je teško ranjen ostao da leži na betonu.

Dva metka su ga pogodila u grudi, dva u stomak.

Vozilom taksija mladić je tada prevezen u bolnicu, ali napori lekara su bili uzaludni i on je nakon nekoliko minuta izdahnuo.

Imao je svega 20 godina.

Ubice su sa mesta zločina pobegle "ladom 1300" krem boje, a policijska potera za njima je trajala celu noć.

Cvetković je u svojoj kratkoj karijeri postigao vrhunske rezultate

Cvetković je za pet godina postigao vrhunske rezultate.

Dva puta je bio vicešampion Jugoslavije u disciplinama lou-kik i ful kontakt, tri puta šampion Jugoslavije, a godine kada je ubijen (1997.) osvojio je prvo mesto na Balkanskom prvenstvu u lou-kiku.

Pet dana pre nego što je ubijen dobio je poziv od saveznog selektora za pripreme reprezentacije za prvenstvo sveta u ful kontaktu koje je održano u Poljskoj.

Kurir sport / Novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track