RUKOMTNA LEGENDA NA NOVOM ZADATKU: Selektor Kiril Lazarov objavio spisak igrača za mečeve sa Danskom
Foto: EPA/DANIEL KOPATSCH

spektakularno

RUKOMTNA LEGENDA NA NOVOM ZADATKU: Selektor Kiril Lazarov objavio spisak igrača za mečeve sa Danskom

Ostali sportovi -

Novi selektor rukometne reprezentacije Severne Makedonije Kire Lazarov objavio je danas konačan spisak igrača za mečeve protiv Danske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a na spisku se nalazi i njegovo ime.

Nakon poslednje utakmice Severne Makedonije na Svetskom prvenstvu u Egiptu, u januaru, objavljeno je da je to poslednji nastup dugogodišnjeg kapitena Lazarova u nacionalnom dresu, a 40-godišnji rukometaš francuskog Nanta je ranije najavio da će na kraju sezone završti i profesionalnu igračku karijeru.

Na spisku Lazarova se, kao i na preliminarnom širem spisku, nalazi povratnik u reprezentaciju Filip Mirkulovski, igrač nemačkog Veclara.

Mirkulovski će, zajedno sa Lazarovim, biti i trener u nacionalnoj selekciji Severne Makedonije, kao deo stručnog štaba novog selektora.

Pored Mirkulovskog koji ima status trenera igrača, u stručnom štabu selektora Lazarova su još tri pomoćna trenera - Branislav Angelovski, Aco Jonovski i Biljana Crvenkovska.

Reprezentacija Severne Makedonije će prvi meč protiv Danske igrati 11. marta u Skoplju, dok će tri dana kasnije gostovati u Alborgu.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track